Over ons

Wie zijn wij? Een vereniging die als doel heeft, zeilers, officials (Umpires) en verenigingen een platform te bieden voor het matchracen en teamzeilen. Twee disciplines die een bijzondere aandacht verdienen binnen het wedstrijdzeilen en daarnaast een grote Europese en internationale omgeving.

Ze hebben allebei een lange historie. Denk aan de America’s cup en het teamzeilen tussen Engelse clubs aan het begin van deze eeuw, waar landen en schepen zich wilden meten qua schepen en het wedstrijdzeilen. Het gaat verder dan fleetracen omdat ook slimheid, en kennis van regels een grote rol spelen.

Voor zeilers, officials en verenigingen

Omdat wij bestaan uit zowel zeilers en officials hebben we een netwerk voor events, verenigingen en zeilers en kunnen zodoende faciliteren. Voor zeilers kunnen we helpen bij het vinden van evenementen, het opleiden en het begeleiden van de wedstrijden; Voor officials of mensen die dit graag willen worden, kunnen we helpen bij het klaarstomen voor een diploma en de praktijkervaring bieden. Voor verenigingen kunnen we een kant en klare oplossing bieden qua operatie, officials en het format van wedstrijden;

Kennismaken met matchracen en teamzeilen

Uniek is dat wij wedstrijdlicenties bieden alleen voor evenementen. In samenwerking met het Watersportverbond kunnen wij zeilers een eenmalig evenementlicentie bieden om uit te komen voor een wedstrijd. Daarnaast bieden wij een lidmaatschap wat toegang geeft tot alle faciliteiten.

Het bestuur

Functie Naam Telefoon E-mail (at dmtra punt nl)
Voorzitter JJ Korpershoek 06 1221 7600 voorzitter
Secretaris Floris Paul de Wit 06 3854 1040 secretaris
Penningmeester Dirk-Jan Korpershoek 06 2034 4868 penningmeester
Commissaris communicatie & PR Christiaan Hendrik Poolen 06 1484 5489 communicatie