Home

De DMTRA Winterseries staan weer voor de deur!

lees verder

Dutch Match & Team Racing Association

Wij bieden zeilers, officials en verenigingen een platform voor matchracen en teamzeilen; twee disciplines die een bijzondere aandacht verdienen binnen het wedstrijdzeilen. Wij vinden deze sport geweldig omdat strategie, tactiek, slimheid en kennis van de regels een grote rol spelen.

Omdat we dit willen delen met zoveel mogelijk mensen hebben we een vereniging opgezet waar zeilers, officials en verenigingen elkaar weten te vinden. Daarmee zorgen we ervoor dat zich een netwerk vormt dat kennis deelt en kansen benut om matchracen en teamzeilen op de kaart te zetten en te houden.

Docs

Alle documenten rondom matchracen en teamzeilen op een rijtje; voor zeilers, officials en organisatoren.

Naar docs

Lid worden

We zijn dé vereniging voor zeilers en officials die zich richten op matchracen en teamzeilen. En we willen je er graag bij hebben!

Lid worden